Σχετικά με εμάς

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ

Στη σχολή μας περιλαμβάνονται μαθήματα χορού για όλα τα είδη αναπηριών. Υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα τμήματα με γνώμονα τις ανάγκες του κάθε μαθητή. Τμήματα που καλύπτουν τον χορό σε μαθητικό, αγωνιστικό ακόμα και σε επαγγελματικό επίπεδο. Μέσα από την εκμάθηση , οι μαθητές μας έρχονται σε επαφή με το σώμα τους γνωρίζοντάς το καλύτερα, και γυμνάζονται ανακαλύπτοντας και νέες κινήσεις. Οι μαθητές μας έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν τον χορό, να κατακτήσουν όποιο επίπεδό του επιθυμούν και να διασκεδάσουν.

ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ

Κύριο μέλημά μας πέρα από την εκγύμναση είναι η ανάπτυξη δεξιοτήτων, η δημιουργία διαπροσωπικών σχέσεων και η υγιής κοινωνικοποίηση μέσα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Απώτερος στόχος μας είναι οι μαθητές μας να μάθουν τα κατακτούν τους δικούς τους στόχους!

συνεργατεσ

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΣΓΚΑμεΑ

Από το 2017 έχουμε σταθερή συνεργασία με την ΠΟΣΓΚΑμεΑ στα κατασκηνωτικά προγράμματα όπου αναλαμβάνουμε την διδασκαλία χορού και την παρουσίαση χορογραφιών σε κάθε περίοδο.

IDO Hellas

Διαγωνισμός Χορού Για Άτομα με Αναπηρία.

Το 2018 αναλάβαμε όλο το σχεδιασμό, αλλά και την διοργάνωση του πρώτου διαγωνισμού χορού στην Ελλάδα για άτομα με αναπηρία. Από τότε, δύο φορές τον χρόνο, οι μαθητές μας παίρνουν μέρος στις κατηγορίες αυτές και ο αθλητής με την καλύτερη βαθμολογία, εκπροσωπεί την χώρα μας στο εξωτερικό.

Kalamata Dance Cup

In love with… KALAMATA

Για δεύτερη χρονιά βρεθήκαμε στην πανέμορφη Καλαμάτα, χορεύοντας στο Gala του Kalamata Dance Cup. Η ομάδα μας ήταν εκεί παρουσιάζοντας τρεις χορογραφίες από μαθητές με νοητική αναπηρία, αυτισμό και τετραπληγία.

ColourDay Festival

Μια από τις ωραιότερες συνεργασίες για την χρονιά που μας πέρασε.

Η ομάδα αμαξιδίων μας βρέθηκε στα backstage του ColourDay Festival μαζί με γνωστούς τραγουδιστές, χόρεψε στην σκηνή πλαισιώνοντας τον STEVE και αποθεώθηκε απο 45.000 άτομα. Το ColourDay Festival είχε τηλεοπτική κάλυψη από το MEGA και προβλήθηκε στις 10/09/2022

Παράσταση 22'

Η φετινή μας χρονιά, έκλεισε με μια ξεχωριστή παράσταση.

36 μαθητές με αναπηρία ενώνουν τις δυνάμεις τους με 20 μαθητές νευροτυπικής ανάπτυξης, χαρίζοντάς ένα μοναδικό και πρωτοπόρο δίωρο θέαμα, γεμάτο μουσική, χορό, αγάπη, ενσυναίσθηση και συγκίνηση. Μπορεί ένα άτομο σε αμαξίδιο να χορέψει Tango; ‘Ένα άτομο με αυτισμό να χορέψει;’ Ένα άτομο με τύφλωση να παίξει κιθάρα; Οι μαθητές μας είχαν την απάντηση.

ΝΕΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο.

Αν θέλετε να γίνετε μέλος της χορευτικής μας οικογένειας και να δημιουργήσουμε μαζί νέες μοναδικές στιγμές, μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας. Υπάρχει η δυνατότητα διδασκαλίας χορού από τους δασκάλους μας στο κέντρο σας, ή σαν εξωτερική δραστηριότητας στο χώρο μας.